2017 YILININ EN BEĞENİLEN ERKEK ŞARKICISI : GÖKHAN TÜRKMEN ! 

Oca 12 • Bültenler, Gökhan Türkmen Bültenleri, Gökhan Türkmen Haberleri, Haberler • 1941 görüntüleme • Yorum yok 2017 YILININ EN BEĞENİLEN ERKEK ŞARKICISI : GÖKHAN TÜRKMEN ! 

2017 YILININ EN BEĞENİLEN ERKEK ŞARKICISI : GÖKHAN TÜRKMEN ! 
 
YILIN YILDIZI GÖKHAN TÜRKMEN ! 
 
Başarılı sanatçı Gökhan Türkmen, geçtiğimiz akşam Yılın Yıldızları Ödül Töreni’nde En Beğenilen Erkek Şarkıcı ödülüne layık görüldü.
Yıldız Teknik Üniversitesi İşletme Kulübü’nün bu sene 16.sına imza attığı ödül töreninde, öğrencilerin oylarıyla ödülü alan Gökhan Türkmen, konuşmasında : ” Herkese çok teşekkür ederim. Tüm gençlere, tüm öğrencilere bu ödülü bana layık gördükleri için çok mutluyum. Bu ödülü ikinci defa alıyorum ve çok gururluyum. Ben bu işin her zaman ekip işi olduğunu düşünüyorum ve ekibimi de her zaman ailem olarak gördüm bu zamana kadar. Bu ödülü de ailem için alıyorum. ” cümlelerine yer vererek mutluluğunu dile getirdi.

İlgili Yazılar

Comments are closed.

« »

cheap nfl jerseys wholesale nfl jerseys cheap jerseys cheap nfl jerseys cheap nfl jerseys cheap nfl jerseys wholesale nfl jerseys wholesale nfl jerseys wholesale nfl jerseys wholesale jerseys wholesale jerseys wholesale jerseys